VDA Vloeren
VDA gietvloeren zijn in meer dan 5000 kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar. Hierbij kunt u kiezen uit één uni kleur of een combinatie van meerdere kleuren wat een unieke uitstraling aan elke vloer geeft en we betonlook noemen. Dit omdat het de uitstraling van beton heeft maar de voordelen van een glad afgewerkte vloer. Het unieke van VDA gietvloeren is dat door het enorm brede pallet aan kleuren wij de kleur van de gietvloer zodanig aan uw interieur kunnen aanpassen dat deze prachtig matcht met bijvoorbeeld de kleur van uw muren of een meubelstuk.

Kiest u voor een VDA betonlook gietvloer dan kan naar eigen wens gekozen worden voor verschillende grijs-, groen- en bruintinten. Daarnaast kunt u kiezen voor drie verschillende nuanceringen/patronen; Smooth (rustig patroon), Flame (duidelijk patroon) en Wild (patroon om een statement mee te maken).

Het verschil in uitstraling van de vloer wordt niet alleen bereikt door de verschillende kleuren waarin VDA gietvloeren verkrijgbaar zijn, ook de keuze voor een hoogglans, halfglans, zijdeglans, zijdemat of een matte afwerking bepaald uiteindelijk het gevoel wat een VDA gietvloer geeft.
Om u een indruk te geven van veel gebruikte kleuren en deze daadwerkelijk te kunnen bekijken in uw interieur hebben wij in onze showroom monsterborden die u eventueel in uw eigen woonomgeving kunt bekijken en vergelijken.